Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Štiriletna deklica je v bolnišnici umrla

Nesreča na pomurski avtocesti Lendavainfo.com
Štiriletna deklica, ki so jo po petkovi prometni nesreči na pomurski avtocesti s helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana, je umrla.

V petek smo poročali o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na pomurski avtocesti med Mursko Soboto in Lendavo v bližini odcepa Dolga vas. 

Iz murskosoboške policijske uprave so danes sporočili, da je štiriletna deklica, ki je bila v nesreči poškodovana, umrla. 

"Iz UKC Ljubljana smo bili danes obveščeni, da je deklica za posledicami prometne nesreče umrla," je pojasnila Suzana Rauš iz PU Murska Sobota.

Vozilo trčilo v tovornjak

Nesreča se je zgodila, ko je voznik tovornega vozila madžarskih registrskih številk z vozilom stal pred smerno tablo in gledal, kje mora zaviti z avtoceste.

Voznik osebnega avtomobila romunskih registrskih številk je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji levi del tovornega vozila.

V trčenju se je hudo telesno poškodovala štiriletna državljanka Romunije, ki so jo s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 14:19 04.julij 2016.

    Pa kaj je to ? ? ? Včeraj sta se motorista, moški , ženska , na LJ obvoznici ustavila v podvozu, ko je lil dež in si lepo prižgala cigareti in verjetno čakala, da neha dež ! ! ! ...prikaži več ! ! ! !Ko bi se kdo verjetno zaletel v njiju, bi bil verjetno lep ogenj pa še debelo bi gledala, če bi imela čas za to.

  • KOJAK 12:56 04.julij 2016.

    Pa kdo da takim ljudem izpit... da se ustaviš na sredi avtoceste.