Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Štiriletnica žrtev kanibala

Žurnal24 main
Na Kitajskem so policisti naleteli na primer kanibalizma. V hladilniku 35-letnika so našli razkosano truplo štiriletne deklice. Moški je pred tem več osebam dejal, da mu je všeč okus človeškega mesa.

Do zločina je prišlo v revnem predelu blizu Guangzhouja. Družina štiriletne Li jo je prepustila v varstvo 35-letnemu sosedu. Ko so starši prišli z dela, je niso našli nikjer več. Izginotje so prijavili, policija pa je po hišni preiskavi aretirala soseda. Osumili so ga umora deklice. V njegovem hladilniku so našli njeno razkosano truplo.  

Okus človeškega mesa
Policija še ni odkrila vseh podrobnosti incidenta. Sosedje trdijo, da jim je osumljenec pripovedoval, kako je med gledanjem nekega nasilnega filma ugotovil, da ima človeško meso prav dober okus. Okolica ga ni marala, večkrat so ga prosili, naj se preseli, že pred incidentom je veljal za čudaškega. Sosedje trdijo, da je bil obseden z ženskimi oblačili, kar potrjuje tudi podatek, da je policija v njegovi koči našla kupe ženskih in otroških oblačil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.