Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Štiriletnico do smrti zgrizel pitbul

(Foto: istockphoto) Žurnal24 main
Včeraj je v Melbournu pitbul terier napadel štiriletno deklico in jo zgrizel do smrti.

Pes je vstopil v stanovanje, kjer se je Ayen Chol igrala s svojo sestrično, in jo napadel. Njena druga sestrična, ki je bila prav tako v stanovanju, je takoj začela z mizo udrihati po podivjani živali, da bi deklico ubranila pred napadom. Medtem je pes pogrizel tudi njo, petletna sestrična pa je dobila ugriznine na obrazu.

Obe Ayenini sestrični so sicer v bolnišnico prepeljali v stabilnem stanju, medtem ko Ayen napada ni preživela.

Melbournski policijski inšpektor Graham Kent je dejal, da "morajo še ugotoviti, ali je šlo za kaznivo dejanje". Pitbul terierja, ki je bil v lasti soseda in ni bil registriran kot nevarna pasma, pa bodo v vsakem primeru uspavali.

Komentarjev 4
  • cvetka 20:02 19.avgust 2011.

    Žal moram članek spljuvati. V naslovu piše, da je bila punčka stara 4 leta, v članku pa 5. A se lahko avtor odloči koliko je bila stara. Sem šla zaradi tega sramotno napisanega članka brati spletne izdaje avstralskih časopisov, kjer ...prikaži več lepo piše, da je bila punčka stara 4 leta in se ni igrala ampak je gledala TV. Umrla je pa oklepajoč se mamine noge. Mama je bila v napadu tudi ranjena, vendar hčerke pred psom ni mogla ubraniti. Pa ugrize ni imela po obrazu ampak lasišču. Pes pa je ušel lastniku, ki pa je bil prisoten napadu pa ni posredoval ampak je samo psa klical. Pa če že prevajate tuje članke, bi jih lahko vsaj kvalitetno prevedli. Mislim, da bi še google translate tool boljše prevedel članek, kot pa avtor tega zmazka.

  • allstarr111 22:25 18.avgust 2011.

    Prepovedat je treba pisanje gluposti na portalih in forumih, pol bo veliko stvari lažje za razumet. Prvo noben ne ve za kakega psa je šlo lahko je bil trpinčen lahko je bil bolan lahko je bilo svašta, ni sicer OK. ...prikaži več. da je pes ubil otroka ali kogarkoli, ampak da treba zdej pobit vse pse te pasme je pa glupost da ni večje.ssTo s prepovedjo je pa tko, najlažje je nekaj prepovedat, če malo premislim lahko prepovemo vse kar si zmisliš. Recimo zakaj neb prepovedal mobitelov, ker grem stavt da je kriv vsaj kake nesreče, al pa prepovedat kuhinjske nože ker je blo velik folka poklanga z njimi, in če jih nebi blo zadost prepovejmo še vilice da pa bo 100 posto dejmo še žlice, komot prepovemo tudi avte, ker nam grejejo planet + velik nesreč je z njimi, al pa zdravila, alkohol tobak ipd. you named.

  • papajica 22:19 18.avgust 2011.

    zakaj ne prepovemo zlatih prenašalcev, ki so procentualno na vrhu lestvice po napadih na ljudi?...Itak se nikoli ne piše o dobrih lastnostih teh psov, kot npr. da pomagajo kot terapevtski psi...