Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Štiriletnik umrl v sušilnem stroju

(Foto: nbcaugusta.com) Žurnal24 main
Igra skrivalnic se je tragično končala za malega štiriletnega Sonnyja Shepherda. Umrl je v sušilnem stroju.

Pogrešati so ga začeli včeraj dopoldne, preiskali so okolico hiše, iskalni akciji pa se je pridružila tudi helikopterska enota. Prepričani so bili, da je med igro skrivalnic odtaval po soseski.

Med preiskavo hiše pa ga je našla njegova mama. Bil je mrtev v sušilnem stroju. Okoliščine še niso povsem pojasnjene, piše Daily Mail. Nekako mu je uspelo splezati v stroj in nato zapreti vrata za seboj, ni znano, ali se je zadušil v njem ali pa je umrl kasneje, ko se je začelo sušenje.

Po besedah sosedov je bil Sonny zvedav fantek, ki se je nadvse rad skrival in tako presenetil svoje polbrate in polsestro. Tako je bilo najbrž tudi tokrat, le da so bratje in sestra mirno spali v sobi (stari so 20, 19, 17 in 15 let). Da ga ni, je kakšno uro kasneje opazila mama, ki se je vrnila z nakupovanja. Več bo znanega po obdukciji in končani policijski preiskavi.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.