Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Stisnjen med paleto in stroj

Delavca je iz neznanega vzroka paleta stisnila v predelu prsnega koša, nanj pa je nato padlo še več aluminijastih cevi. Hudo poškodovanege so odpeljali v bolnišnico.

Včeraj okoli 14.50 se je v podjetju na območju Slovenske Bistrice pri delu poškodoval 24-letni transportni delavec. Moški je na pakirni liniji z dvigalom dvigoval transportne kovinske palete, dolge okoli 3 metre, široke okoli 80 centimetrov in visoke 50 cm, v katerih so bile naložene aluminijaste palice.

Pri dvigovanju bremena se je iz neznanega vzroka ena paleta prevrnila na stran in delavca stisnila v predelu prsnega koša. Poškodbe je dobil tudi po glavi, saj je po njem padlo tudi več cevi. Delavec je ostal vkleščen med paleto in signirno napravo, z glavo pa je visel preko palete.

Rešili so ga reševalci. Prepeljali so ga v UKC Maribor. Utrpel je hude telesne poškodbe, vendar ni v življenjski nevarnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.