Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Streli na univerzi

Žurnal24 main
Na univerzi v bližini Chicaga je prišlo do streljanja, v katerem je bilo ustreljenih najmanj 15 ljudi, dva pa sta umrla. Strelec naj bi po streljanju storil samomor.

Na univerzi v bližini Chicaga je prišlo do streljanja, ko je oborožen moški začel streljati na študente. Ustreljenih je bilo najmanj 15 ljudi, dva pa sta umrla. Po besedah prič je bil moški oborožen s pištolo in puško. Strelec naj bi po streljanju storil samomor.

Do streljanja je prišlo tudi na srednji šoli v Kaliforniji, v katerem je bil ranjen 15-letni fant. Ameriški mediji poročajo, da je 15-letnega fanta, ki zdaj leži v komi in je bil uradno razglašen za možgansko mrtvega, ustrelil 14 let star sošolec.

14-letnik je takoj po incidentu zbežal, vendar ga je policija prijela le nekaj ulic stran od šole. Obtožen je naklepnega umora, obtožnica pa se zna še razširiti. Policija za zdaj še ne ve, kaj je bil vzrok, zdi pa se, da je šlo za osebni spor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.