Slovenija > Črna kronika
76 ogledov

Streljanje na davčnem uradu v Hrastniku

Streljanje na davčnem uradu Hrastnik.
1/6
Saša Despot
Na davčnem uradu v Hrastniku je izstrelek oplazil uslužbenko. Do sprožitve je prišlo zaradi malomarnega rokovanja z orožjem.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je uslužbenka davčnega urada v Hrastniku, kjer je do streljanja prišlo danes okoli 11. ure, dobila lahke telesne poškodbe.

Zaslišan in izpuščen

Policisti so zaradi streljanja zaslišali 85-letnega moškega, ki so ga že izpustili. Zasegli so mu tudi več kosov orožja, za katera je imel vsa potrebna dovoljenja. "Do sprožitve orožja je prišlo zaradi neprimernega, malomarnega rokovanja z njim," so sporočili s policije, moškega pa bodo kazensko ovadili.

Po naših neuradnih podatkih je moški v stanovanju nasproti davčnega urada čistil puško, ki se je nato pomotoma sprožila.

Na Davčni upravi RS so za zurnal24.si dejali, da dogodka in morebitnih okoliščin primera še ne morejo komentirati.

Komentarjev 4
  • Freiherr 15:24 22.avgust 2012.

    A ta gnila razpadajoča bolana država je referenca, ta naj bi dodeljevala orožje ?!? Povampirjeni birokrati in izrojeni uradniki v tej državi naj bi dovoljevali orožje? Posedovanje orodja in orožja je ena temeljnih pravic, če je pa tukaj zbirka butalcev ...prikaži večv in hlapcev v banana republiki, pa lahko samo Lucifer pomaga. Poglejte si malo na primer samo Switzerland.

  • dragec 14:43 22.avgust 2012.

    Ja, strokovno usposobljen oborožen varnostnik!

  • Lavdan 13:37 22.avgust 2012.

    Neuradno bi jo lahko ubil in kaj potem. Dokler država vsakemu idiotu da dovoljenje za posest orožja nebo nič boljše.