Slovenija > Črna kronika
24398 ogledov

Streljanje v Portorožu: Je šlo za mafijski obračun?

Printscreen
Storilec še vedno na begu

V sinočnjem incidentu na osrednji portoroški plaži, ko je neznanec streljal na skupino ljudi in 38-letnega moškega huje ranil, naj bi šlo po neuradnih virih za mafijski obračun, poroča MMC.

Za strelskim napadom naj bi stalo ljubljansko podzemlje, ustreljeni 38-letnik, ki je v kritičnem stanju, pa je menda stari znanec policije, je poročal Radio Slovenija.

Kot smo poročali, je včeraj v Portorožu prišlo do streljanja v katerem je bil poškodovan 38-letni moški. Kot poročajo Primorske novice, je do streljanja prišlo na centralni portoroški plaži. Neznani storilec naj bi nenadoma začel streljati na skupino mlajših moških, pri čemer je eno osebo zadel. Ranjenec se je nato zatekel v bližnji lokal. Vsak na svoj konec so se razbežali tudi prestrašeni sprehajalci, s prizorišča pa je zbežal tudi moški, ki naj bi streljal.

Policija strelca še ni našla.

 

Komentarjev 16
  • Avatar Leon
    Leon 10:23 23.april 2018.

    Črnogorci imajo Slovensko plažo , Slovenci pa Črnogorsko plažo ..........akterji so isti !

  • kapibara1 08:28 23.april 2018.

    Stari znanec policije !! Oni se pa ukvarjajo samo z neznanimi civili...

  • Žurnalček 08:09 23.april 2018.

    Dokler bo Policija mirno gledala prodajo na drobno , bo mafija rastla ! Preko majhnih rib , se pride do velikih , ne pa mi bomo lovil samo velike ! Kaj ko bi za začetek, združili adremo registracije vozil z ...prikaži več adremo zaposlenih državljanov ! Ne bi rabili enega policista , bi jih računalnik sam našel !