Slovenija > Črna kronika
78 ogledov

Strunjan: z motorjem trčil v avtomobil

nesreča v Valeti strunjan
1/2
Bralec Žurnala24
Okoli pol devetih zvečer se je v Strunjanu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila poškodovana dva človeka. V nesreči sta bila udeležena motor in avtomobil.

O nesreči nas je prek storitve JAZ POROČAM obvestil bralec. Ta je zapisal, da se je nesreča zgodila okoli pol devetih zvečer in da sta bila v njej udeležena osebni avtomobil in motorno vozilo.

"Oba udeleženca sta bila poškodovana in odpeljana v bolnišnico," je zapisal bralec in dodal, da je voznik motorja trčil v avtomobil.

Na Gasilski brigadi Koper so za zurnal24.si informacije bralca potrdili. Dejali so, da sta bila v nesreči udeležena voznik skuterja in voznica osebnega vozila.

Trčil je v bok avtomobila

O nesreči so bili obveščeni tudi koprski policisti. "Včeraj ob osmih zvečer sta trčila 26-letna Strunjančanka z osebnim avtomobilom in 23-letnik iz Lucana z motornim kolesom, ki sta se vozila od Valete proti Strunjanu," so nam sporočili s Policijske uprave Koper.

Prometna nesreča, v kateri ni bil nihče poškodovan, se naj bi po prvih podatkih zgodila zaradi nepravilnega zavijanja. Več bo znanega v prihodnjih dneh, saj policisti razgovore še opravljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.