Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Sum spolne zlorabe triletne deklice

Žurnal24 main
Na Koroškem naj bi dedek po materini strani spolno zlorabljal triletno vnukinjo. Slednjo sodišče želi vzeti očetu in dati materi.

Deklico naj bi očetu vzeli v ponedeljek, poroča Pop TV, in to kljub temu, da center za socialno delo sodišče poziva, naj otroka ne da materi.

Center za socialno delo Ravne na Koroškem je pisno pozval slovenjgraško sodišče, naj počaka, da policija preišče sume posilstva triletnice, preden deklico preda mami in dedku, ki ga policija sumi spolne zlorabe. Vendar je sodišče odločilo, da se deklica vzame očetu, pri katerem živi od rojstva, in da materi.

11. oktobra je bolnišnica v Slovenj Gradcu obvestila socialne delavce, da je bila deklica hospitalizirana zaradi suma spolne zlorabe. Oče je zato podal ovadbo policiji.

Kot poroča Pop TV, oče deklice od sodišča dobiva visoke kazni, ker noče sodelovati s sodiščem. Na drugi strani pa dedek trdi, da je vse skupaj konstrukt, ki si ga je izmislil oče, da bi dobil izključno skrbništvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.