Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Surovo mučil žensko in njeno dveletno hčerko

ameriška policija Shutterstock
Američan Yohannes Anglin je v stanovanjski hiši v New Yorku tri mesece mučil 27-letno žensko in njeno dveletno hčerko. Ženska ima zlomljeno čeljust, njena hčerka pa "spominja na okostnjaka".

Triintridesetletni Anglin je tako svoje dekle z lepilnim trakom zvezal na posteljo, jo večkrat posilil in na njej ugašal cigaretne ogorke, poroča New York Post, ki se sklicuje na neimenovane vire.

Med drugim jo je večkrat porezal z nožem, dovolil pa ji ni niti uporabe stranišča, tako da je morala urinirati v steklenice. Trpljenje je morala medtem prenašati tudi njena dve leti stara hčerka.

Zaslišal krike in poklical policijo

Vse skupaj se je dogajalo med 23. februarjem in 29. majem v trinadstropni stanovanjski hiši v vzhodnem delu New Yorka.

Žensko so uspeli iz ujetništva sadističnega 33-letnika rešiti po tem, ko je konec maja sosed Deyrel Knights zaslišal glasne krike in poklical policijo.

"Moški, ki je poklical policijo, je dejal, da je bilo pretepanje tako močno, da se je slišalo, kot da se dogaja umor," je dejal tamkajšnji prestrašen prebivalec.

Ženska pretepena, otrok kot "okostnjak"

Knights se je nato skupaj s policisti odpravil v stanovanje in tam jih je čakal grozljiv prizor.

"Ni mogla govoriti, ker je imela zlomljeno čeljust," je za New York Post dejal Knights.

"Nato smo zagledali majhnega otroka. Videti je bil kot okostnjak."

Policisti so tako žensko našli zvezano na posteljo in istočasno aretirali 33-letnika. Osumljen je posilstva, napada in ugrabitve. Sosed Cleavon Aikins je ob tem povedal, da je bilo stanovanje "v razsulu, kot da bi vanj treščil tornado. Zelo je bilo umazano."

Komentarjev 1
  • jokovine 18:18 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **