Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Svetlolaska upanje za deklici

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Mati pogrešanih dvojčic ves zadnji teden s policijo na Korziki. Novi pričanji: deklici videni v črnem audiju in v baru, skupaj z očetom ter žensko s svetlimi lasmi.

V Marseillu so se danes po poročanju švicarskih medijev sešle francoska, švicarska in italijanska policija, da bi zarisale časovni in prostorski zemljevid s podrobnostmi o gibanju očeta pogrešanih deklic Matthiasa Scheppa v času med 30. januarjem, ko je bil še v Švici, in 3. februarjem, ko so ga našli mrtvega v Cerignoli v južni Italiji.

Mati nesrečnih deklic, Alessie in Livie Schepp, Irina Lucidi je zadnji teden preživela na Korziki, saj je ena od prič trdila, da je na trajektu videla deklici, ki bi ustrezali opisu. Skupaj s policijo je s helikopterjem preletela otok, da bi identificirali lokacije, kjer je družina dopustovala v srečnejših časih. Vse več indicev namreč kaže, da se je oče v teh skrivnostnih dneh gibal na različnih lokacijah ob italijanski in francoski obali, kjer je družina preživela nekaj počitnic.

Policija pričanj ne more potrditi
Rezultat tega zadnjega poizvedovanja sta tudi dve novi pričanji: prvi očividec v Proprianu na Korziki pravi, da je deklici, ki bi ustrezali opisu, videl v črnem audiju, drugi pa, da ju je videl v nekem baru, skupaj s Sheppom in v družbi ženske s svetlimi lasmi. A do sedaj policija ni mogla potrditi nobenega pričevanja očividcev – tudi ko je s psi preiskala trajekt, ki vozi na Korziko, na ladji ni našla nobenih bioloških sledi deklic. Kljub temu svetlolasa ženska ostaja edino upanje, ki je ostalo, da je Shepp deklici vendarle pri nekom pustil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.