Slovenija > Črna kronika
6357 ogledov

Svinjske polovice na cesti, cesta zaprta

prometna nesreča predor tovornjak gasilci arhiv PGD Slov. Konjice
Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani.

Zaprta sta tudi uvoz Slovenska Bistrica sever proti Ljubljani ter med Bistrico jug in Bistrico sever prehitevalni pas proti Mariboru, kjer je nastal večkilometrski zastoj. Obvoz je po regionalni cesti.

Cesta je po poročanju prometnoinformacijskega centra zaprta že več ur. Kot navaja uprava za zaščito in reševanje, je ob 2.43 tovorno vozilo trčilo v odbojno ograjo in se prevrnilo na bok. Gasilci so s tehničnim posegom rešili voznika iz kabine, prečrpali gorivo iz vozila in posuli iztekle tekočine po cestišču. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

V nesreči je bil udeležen voznik s Poljske, ki je lažje poškodovan, je povedal Bojan Kitel s Policijske uprave Maribor. Voznik je prevažal zmrznjene svinjske polovice, ki so se raztresle po vozišču in jih je treba pobrati, zato bo cesta zaprta predvidoma še eno uro, je še povedal Kitel in dodal, da bodo voznika oglobili.

*Fotografija je simbolična.

Prometna nesreča pri Intercontinentalu, terenski avto v avtobus Slovenija S terencem naravnost v avtobus nesreča avto pgd dolnji logatec Slovenija Zgrmel v globel in umrl

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Isla_Goodman 10:22 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, p0temm pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> www.Internet43.Com

  • ECKING 11:14 20.december 2018.

    TOVORNJAKARJI MORILCI SLOVENSKEGA NARODA!!!!!

  • perhan63 09:16 20.december 2018.

    evo barikade za migrante...svinjske polovice...