Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Svojega otroka umorila v porodnišnici

null Žurnal24 main
39-letnica je rodila doma, naslednji dan pa novorojenega sina v porodnišnici zadušila.

V ponedeljek so medicinske sestre v puljski porodnišnici naletele na grozljiv prizor. Nenavadno se jim je zdelo, da 39-letna porodnica že dralj časa leži s hrbtom obrnjena proti novorojenčku. Na postelji so našle mrtvega prejšnji dan rojenega dečka, niso mu mogli več pomagati. Menijo, da ga je mama zadušila.

 

''Ne spomnim se, da bi se kdaj takega že zgodilo v kakšni porodnišnici,'' je pretresen dejal Davor Zorčić, vodja ginekologije v puljski bolnišnici.

 
Težke življenjske razmere

Kaj se je dogajalo s porodnico, še ni znano, policisti jo bodo še zaslišali. Kot piše spletni portal 24sata.hr je ženska živela v izvenzakonski zvezi z moškim, ki je le nekoliko dni pred porodom zaradi nasilja dobil prepoved približevanja družini, večkrat se je fizično znašal nad svojo partnerico. Imata že dva otroka.

 

Nosečnost je vseskozi skrivala, rodila sama doma in šele nato poklicala zdravniško pomoč. Tudi sosedje niso vedeli za njeno nosečnost, povedali pa so, da se je družina držala zase, pri njih pa je zaradi glasnega prepiranja večkrat posredovala policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.