Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Televizor padel na deklico in jo ubil

Novorojenček Shutterstock
44-kilogramski televizor je padel na šestmesečno dojenčico in jo ubil. Policija in sodnik so si enotni: "Prišlo je do nesreče."

Šestmesečna Chloe Yates je ležala v avtosedežu v dnevni sobi. Njena mama Zara Muxlow je želela prižgati luč, a se je v istem trenutku premaknil televizor. Ko ga je želel dati nazaj, se ji je izmaknil iz rok in padel na hčerko.

Zara je takoj poklicala reševalce, ki so deklico odpeljali v bolnišnico. Kljub hitri pomoči so bili prepozni.

Šlo je za nesrečo

Deklica je umrla maja letos, sojenje materi pa se je začelo v sredo. Med pričanjem je preiskovalcem povedala, da se je poskušala med stolom in posteljo prebiti do luči. V nesrečnem trenutku je stol udaril ob omaro, na kateri je bil postavljen televizor. Zaradi udarca se je televizor zamajal in padel na dojenčico, piše Daily Mail.

Vsi prisotni v dvorani so se strinjali in zaključili, da je šlo za nesrečen slučaj. Sodnik je še dodal, da verjame, da je bila deklica v družini ljubljena in srečna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.