Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

To so posledice prehitre vožnje

prometna nesreča totalka PU Kranj
V jutranjih urah se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča, za katero je ostalo veliko razdejanje.

Zgodaj zjutraj se je v Zmincu zgodila prometna nesreča. Voznica je zaradi neprilagojene hitrosti na spolzki cesti izgubila oblast nad avtomobilom in se prevrnila na streho. V nesreči je bila udeležena sama in se je telesno poškodovala. Cesta je bila zaradi velikega razdejanja skoraj pol tretjo uro delno zaprta. 

Policisti opozarjajo, da se je letos zaradi neprilagojene hitrosti zgodilo več kot lani. Voznike pozivajo, naj hitrost vedno in povsod prilagodijo omejitvam hitrosti in razmeram na cesti. Voznike naj pri tem vodi to, da varno prevozijo pot, brez nesreč, ogrožanj in nevarnih situacij. Dosledno naj uporabljajo varnostne pasove. "V tej nesreči je voznica uporabila varnostni pas, ki je zelo verjetno bistveno prispeval k blažjim posledicam za voznico," so še poudarili na PU Kranj.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 20:03 14.april 2016.

    Idite u kurac vi in vaša stran za dodajte komentar ! Jo mislite ustaviti ali bom brez svoje volje , zaradi tega , ker skače slika gor in dol , moral pogledati vse , kar ste nakracali in napisali ! ...prikaži več Pritisneš na komentiraj , pa slika skoči in pritisneš na članek ki te sploh ne zanima . To je eno , drugo pa zakaj moram poslušati glasbo oglasa , če samega oglasa ne želim niti pogledati !Pri temle članku sem zaradi nemirne slike 4 x skočil na druge članke , predno sem zadel knof " dodajte komentar " Ko pišete časovno točno umeščene članke , se mora dodati zraven ura ! Zgodaj zjutraj je tudi sramotilno za samo voznico , kajti razlika je ob 4h ali pa ob 6h kot je mogoče šla v službo !