Slovenija > Črna kronika
8605 ogledov

To so posledice usodne nesreče

Prometna nesreča pri kraju Rošpoh
1/8
GB Maribor
Trčila sta kombi in osebno vozilo, ena oseba je umrla.

Včeraj popoldan okrog pol petih sta v Rošpohu v občini Maribor trčila osebno in kombinirano vozilo.

V prometni nesreči sta bile udeleženi dve osebi. Ena je bila poškodovana in so jo oskrbeli reševalci NMP Maribor, druga oseba pa je žal umrla na kraju nesreče. Gasilci Gasilske brigade Maribor smo preminulo osebo s tehničnim posegom rešili iz osebnega vozila, ter poskbeli za vse ostale nujne ukrepe, so gasilci zapisali na svoji spletni strani. 

Na kraju prometne nesreče je bil tudi pomočnik komandirja Postaje prometne policije Maribor Anton Vinko, ki je povedal, da je bil, po takrat zbranih obvestilih in izjavah prič, umrli povzročitelj nesreče. 42-letnik je vozil po lokalni cesti, ko je pripeljal v desni ostri, nepregledni ovinek. Nato je z vozilom zapeljal čez neprekinjeno ločilno črto na nasprotno smerno cestišče, po katerem je v tistem trenutku, pravilno, iz nasprotne smeri pripeljala voznica kombiniranega vozila, je povedal za portal maribor24.si.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.