Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Tovornjak blokiral primorko

primorka, nesreča, tovornjak, razsut tovor
1/15
Žurnal24 main
Po petih urah je končno stekel promet proti Primorski. Avtocesta je bila zaradi nesreče tovornjaka med Brezovico in Logom zabita s pločevino od 14. do skoraj 19. ure.

Promet je bil tudi po 19. uri še vedno zgoščen na cesti med Brezovico in Vrhniko, kamor so se mnogi preusmerili v želji, da bi se izognili zastojem, vendar se je v kasnejših urah tudi tukaj promet umiril.

Avtocesta Ljubljana–Koper je bila nekaj časa povsem zaprta, oviran je bil tudi promet v smeri Ljubljane. Začelo se je okrog 14. ure, prometni kaos pa je bil iz ure v uro večji, saj so zastoji nastajali že na ljubljanskem obroču.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Tovornjak v ograjo, tovor po cestišču
"Po do sedaj zbranih obvestilih je voznik tovornega vozila trčil v kovinsko ograjo ločilnega pasu avtoceste (ki ločuje smerni vozišči avtoceste), pri tem pa se je iz tovornega vozila po vozišču razsul tovor (kovinski okvirji). Tovor se je razsul po celotnem smernem vozišču za smer proti Vrhniki in na del smernega vozišča proti Ljubljani," so nam sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Tovornjaku je namreč počila pnevmatika.

Razsuti tovor je poškodoval še en tovornjak, ki je takrat pripeljal iz smeri Loga proti Ljubljani. Na srečo ni bil nihče od voznikov poškodovan, nastala pa je velika gmotna škoda, so nam še povedali na policijski upravi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.