Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Tovornjak prebil ograjo, cesta odprta

nesreča, tovornjak, medno
1/3
Bralka Tina
Cesto Ljubljana–Medvode so pri Mednem po več urah ponovno odprli, potem ko se je tam zgodila nesreča, v katero so bili vpleteni vlačilec in dve osebni vozili. V nesreči poškodovan tudi 8-letni deček.

Danes okoli 10.15 ure je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči v Mednem in sicer na cesti  Ljubljana-Medvode. Po do sedaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je 70- letnik iz Ljubljane vozil osebno vozilo znamke citroën C5 po glavni cesti iz smeri Ljubljane proti Medvodam ter pri kraju Medno domnevno zapeljal na nasprotno smer vozišča. Takrat je s tovornim vozilom s priklopnikom iz nasprotne smeri  pravilno pripeljal  36-letni Ljubljančan, s katerim sta trčila, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po trčenju je tovorno vozilo zdrsnilo v levo na nasprotno vozišče, po katerem je takrat (za osebnim vozilom znamke citroën C5) vozil 36-letni Ljubljančan z vozilom znamke renault clio. Tovorno vozilo je trčilo v vozilo 36-letnika in prebilo varovalno ograjo ob cesti. Osebno vozilo 36-letnika je po nesreči obstalo vkleščeno pod priklopnim delom tovornega vozila, zaradi česar so posredovali tudi gasilci.

36-letni voznik osebnega vozila in osemletni otrok, ki je sedel zadaj v otroškem sedežu cliu, sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center. Po do zdaj zbranih podatkih naj bi 36-letni voznik utrpel hujše, osemletnik pa lažje poškodbe.

Cesta zaprta več kot štiri ure

Zaradi nesreče je bila cesta zaprta več kot štiri ure. Obvoz je bil možen le čez Tacen ali avtocesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.