Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Tovornjak zrušil balkon s Pirančanko vred

Tovornjak je zrušil enega od podpornih stebrov hiše.
1/4
Žurnal24 main
V nesreči na Trinkovi ulici v Piranu se je tovornjak zaletel v kamniti podpornik balkona. Ko je 51-letna stanovalka prihitela pogledat, kaj se dogaja, je balkon skupaj z njo zgrmel na ulico.

Danes dopoldne ob 11.30 se je v eno izmed hiš na Trinkovi ulici zaletel tovornjak, ki je najverjetneje v piranskem starem mestnem jedru dostavljal blago. Triintridesetletni voznik tovornega vozila, ki je vozil po Trinkovi ulici, se je umikal nasproti vozečemu vozilu in pri tem z zgornjim delom svojega vozila zadel v kamnit podpornik balkona stanovanjske hiše, ki je padel na tla.

Ropot ob trčenju je slišala tudi 51-letna stanovalka, ki je bila v trenutku trčenja v stanovanju, h kateremu spada tudi balkon. Ko je gospa prišla pogledat, kaj se je zgodilo, in stopila na balkon, se je del kamnitega balkona pod njeno težo in brez podpornika podrl ter zgrmel na vozišče, z njim pa je na vozišče padla tudi gospa. Domačinka je pri padcu utrpela hude telesne poškodbe in je bila odpeljana v izolsko bolnišnico.

Zakaj je do nesreče prišlo, policisti še preiskujejo, a kot je zagotovil Marko Kastelic iz koprske policijske uprave, voznik tovornjaka ni vozil pod vplivom alkohola. Kakšni ukrepi bodo sledili zoper voznika tovornega vozila, ki se je na kraju dogodka takoj ustavil, bo jasno v nadaljevanju, ko bodo ugotovljene vse okoliščine tega nesrečnega dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.