Slovenija > Črna kronika
43983 ogledov

Prišel v lokal in ga zabodel, 25-letnik je mrtev

Umor Vič 13 06 2011
1/2
Boštjan Tacol
V enem izmed lokalov je prišlo do nasilnega dogodka.

"Sinoči ob 20.14 je bila policija obveščena o nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na tolminskem. Tam je prišlo do spora med gosti lokala. V sporu med več osebami je zaradi uporabe ostrega predmeta s strani osumljenega 56-letnega državljana Slovenije, izgubil življenje 25-letni moški, državljan Slovenije, ena oseba pa je bila poškodovana," so sporočili policisti. 

Po informacijah lokalnih prebivalcev kakšnega spora ali pretepa v lokalu ni bilo, 56-letnik naj bi vstopil v lokal in zabodel žrtev, ki je v nekaj minutah umrla. Do dogodka naj bi po naših informacijah prišlo v kraju Postaja pri Mostu na Soči. 

Obravnavo primera so prevzeli novogoriški kriminalisti, na kraju dejanja sta bila tudi okrožna državna tožilka iz ODT v Novi Gorici in preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja po 115/1 členu Kazenskega zakonika je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin kaznivega dejanja, ne moremo posredovati oz. jih bomo lahko posredovali kasneje.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si