Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Tragedija v Rovinju

1/4
Žurnal24 main
V Rovinju je včeraj popoldne tragično umrl 9-letni deček. Truplo so našli v stanovanju njegovega 45-letnega očeta.

Hrvaški mediji pišejo, da je 9-letnega fantka zadavil njegov oče, h kateremu je malček prišel na obisk. iPress piše, da sta dečkova starša ločena, otrok je skupaj s 16-letno sestro živel pri mami. Ker se njen sin z obiska ni vrnil pravočasno domov, ga je mama odšla iskat v stanovanje očeta, kjer ga je našla mrtvega na kavču.

Čeprav so bili reševalci pri dečku v nekaj minutah, mu ni bilo več pomoči. Policija je njegovega 45-letnega očeta že prijela. Sosedje so medijem povedali, da je bil glavni povod razveze staršev nesrečnega dečka alkohol.

Preiskovalni sodnik je sinoči odredil obdukcijo trupla, več o tragediji pa naj bi bilo znano danes čez dan.

Stari znanec policije
Kot piše portal 24sata, so bili odnosi med staršema pokojnega dečka skrhani že pred leti; tudi policija je imela z nasilnim očetom veliko dela. Samo lani so zabeležili sedem prijav zaradi različnih groženj in nasilja s strani dečkovega očeta. Skoraj vsakič, ko je policija obravnavala nov primer nasilja, je bil opit.

Ne morem ga videvati. Hočeš, da ga zakoljem?“ je ena izmed groženj očeta morilca, ki so jo policisti zapisali v začetku lanskega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.