Slovenija > Črna kronika
9143 ogledov

Tragična smrt v gozdu: Moža je našla soproga

gozdar gozd Shutterstock
Ormoški policisti so v ponedeljek popoldne obravnavali delovno nesrečo, v kateri je umrl 64-letni moški, ki je opravljal gozdarska dela.

Moškega je, ker se ni pravočasno vrnil iz gozda, šla iskat njegova žena in ga našla hudo poškodovanega. Poklicala je pomoč, vendar gasilci in reševalci kljub oživljanju moškemu niso mogli več pomagati.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, je moški pri delu uporabljal kmetijski traktor, ki ga je ustavil na gozdni poti po hribu navzdol. Izstopil je iz traktorja, da bi odklopil priključek in si pripravil orodje, ker pa vozila, ki je bil v teku, ni ustrezno zavaroval oziroma ni potegnil ročne zavore, se je ta začel pomikati po hribu navzdol.

Da bi ustavil traktor, je moški poskušal na levi strani traktorja vstopiti v kabino, a je med premikanjem traktor z levo stranjo zapeljal tako tesno ob drevo, da je moškega stisnilo med vrata in kabino traktorja. Zaradi drugih dreves se je traktor ustavil in obstal v teku, stisnjeni moški pa je v stoječem položaju zaradi zadušitve umrl.

Komentarjev 4
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 15:30 14.september 2021.

    Iskreno sožalje svojcem nesrečnika.

  • Avatar Leon
    Leon 11:53 14.september 2021.

    Zanimiv je opis dogodka ,čeprav je možakar bil sam v gozdu !

  • Brian_Pittman 11:31 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦