Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Traktorist oplazil kolesarko

traktor priključek Shutterstock
Policija poziva priče sredine prometne nesreče na lokalni cesti Vikrče–Smlednik, v kateri sta bila udeležena traktor in kolesarka, da pomagajo razčistiti okoliščine nesreče.

Nesreča se je zgodila 16. oktobra okoli 15.30 na lokalni cesti Vikrče–Smlednik, v bližini naslova Spodnje Pirniče 56, zaradi prehitevanja na premajhni bočni razdalji. V nesreči sta bila udeležena voznik traktorja in kolesarka. Voznik traktorja je imel pripet priključek rdeče barve (obračalnik za seno) in je po nesreči s kraja odpeljal. Kolesarka je bila v nesreči lažje poškodovana.

Policija naproša vse – še posebno pa voznico osebnega vozila seat ibiza sivozelene barve, ki je vozila za traktoristom –, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na Policijski postajo Medvode, na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.