Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Trčil v mejni prehod, avto zagorel, voznik umrl

Prometna nesreča v Novi Gorici Gasilska enota Nova Gorica
Silovito trčil v nekdanji mejni prehod, avto zagorel, voznik umrl.

V prometni nesreči, ki se je zgodila danes okoli 9. ure v Novi Gorici, je umrl voznik osebnega avtomobila. Kot so sporočili novogoriški policisti, je avtomobil italijanskih registrskih tablic silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda z Italijo in zagorel. Identiteto voznika bo potrdila sodna obdukcija.

Voznik osebnega avtomobila italijanske registracije je vozil po novogoriški Kolodvorski ulici, ki teče vzporedno z mejo med Slovenijo in Italijo, v smeri bivšega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici. Pred križiščem Kolodvorske z Erjavčevo je z veliko hitrostjo zapeljal desno preko zelenice ter naprej preko Erjavčeve ulice, pojasnjuje policija.

Tu je oplazil pravilno vozeče vozilo slovenskih registrskih tablic, v katerem so bili po podatkih tržaškega časnika Il Piccolo voznica in trije otroci, ter nazadnje silovito trčil v objekt nekdanjega mejnega prehoda. Vozilo, v katerem je bil voznik, je zagorelo, medtem ko ženska in otroci v drugem vozilu niso poškodovani.

Prometna nesreča v Novi Gorici | Avtor: Gasilska enota Nova Gorica Gasilska enota Nova Gorica
Po poročanju Il Piccola je avtomobil, šlo naj bi za BMW 530, vozil 29-letni slovenski državljan, v objekt nekdanjega mejnega prehoda pa naj bi se zaletel s hitrostjo okoli 200 kilometrov na uro.
Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo. Po končani preiskavi bo podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili z Policijske uprave Nova Gorica.

Tako lep konec tedna, pa tako krvav

To je že tretja smrt na naših cestah ta konec tedna. Včeraj je najprej umrl slovenski motorist, ki se je zaletel v skupino nemških motoristov, zvečer pa še 30-letni voznik avtomobila, ki je čelno trčil, medtem ko je prehiteval

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • kemix 19:48 13.september 2015.

    šoferja oglobiti nemudoma!

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 17:16 13.september 2015.

    Sreča je da je z gospo in otroci vse dobro. Za dirkanje po mestni ulici pa ni opravičila!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:18 13.september 2015.

    "Tu je oplazil pravilno vozeče vozilo slovenskih registrskih tablic"Mogoče ga je to ravno dovolj preusmerilo da se je zaletel. Pri veilkih hitrostih malenkostna sprememba smeri vožnje hitro pomeni pol metra. Ogromna histrost+ manjša neprevidnost z oplazenjem = izjemno ...prikaži večo hitro huda nesreča. Voznik je več kot očitno želel videti kje so meje njegovih ali pa avtomobilskih zmožnostih in pri tem močno pretiraval. Ne tega delat na odprti cesti. Imaš rallye za take stvari. Ja tud v Sloveniji so. Pač življenje na žalost ni Need for Speed. Žal.No lahko pa tud da je imel voznik kakšno zdravstveno težavo....