Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Trčil v peško

pešec Shtterstock Fotografija je simbolna.
Kolesar trčil v 89-letnico, ki je zaradi hudih telesnih poškodb morala na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

V petek ob 7.45 je na križišču Tržaške in Jadranske ceste v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri se je ena oseba hudo telesno poškodovala. Po do zdaj zbranih obvestilih je znano, da je neznani voznik kolesa neznane znamke in barve vozil po hodniku za pešce Tržaške ceste iz smeri Dolgega mosta proti središču Ljubljane.

Ko je pripeljal v neposredno bližino hiše Tržaška cesta 33, je zaradi tega, ker kolesa ni vozil po delu ceste, ki je namenjen tisti vrsti vozil, ki mu pripada njegovo vozilo, je s sprednjim delom vozila na hodniku za pešce trčil v 89-letno peško, ki je pri trčenju padla na asfaltiran hodnik za pešce. Neznani kolesar se je ustavil na mestu trčenja in peški z neznano mimoidočo žensko pomagal vstati ter prečkati vozišče. V razgovoru z njim je 89-letnica povedala, da ji ni nič ter da ne potrebuje nikakršne pomoči, zaradi česar sta kraj trčenja zapustila vsak v svoji smeri, med seboj pa si nista izmenjala nikakršnih podatkov. Kasneje je bilo ugotovljeno, da je 89-letnica v prometni nesreči dobila hude telesne poškodbe in je bila oskrbljena v ljubljanskem kliničnem centru.

Policija naproša vse očividce, da se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Ljubljana, Grič 56 ali pokličejo na eno izmed telefonskih številk Policije: 113, anonimni telefon 080 1200 ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefon 01 5838820. Sporočilo lahko pošljejo tudi v elektronski obliki na ppp.pulj@policija.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.