Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Trčil z vozilom civilne zaščite

nesreča, Šentjakob, Ljubljana, štajerska avtocesta
1/7
Žurnal24 main
Na štajerski avtocesti med priključkoma Domžale in Šentjakob v smeri Ljubljane se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili in vozilo civilne zaščite.

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si dejali, da se je na odseku zgodila nesreča. Prišlo je do trčenja več vozil, a na srečo pri tem nihče ni bil huje poškodovan.

Vodja izmene na Centru požarne varnosti Domžale Matjaž Hribar je za zurnal24.si dejal, da sta bila v nesreči udeleženi dve tovorni vozili in eno osebno vozilo. Iz fotografij (GALERIJA), ki nam jih je poslal bralec, je razvidno, da gre za vozilo civilne zaščite.

Hribar je še dodal, da je bilo samo reševanje dokaj zahtevno, saj so morali voznika tovornjaka zaradi zverižene pločevine reševati s tehničnim posegom. Po njegovih podatkih pa nihče izmed udeležencev nesreče ni bil huje poškodovan.

Odsek avtoceste je bil zaradi nesreče več ur zaprt, tako da so tam nastajali daljši zastoji. Bralec, ki nas je tudi opozoril na nesrečo, je dejal, da je moral v koloni čakati več kot pol ure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.