Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Trčila tovornjak in avtobus

1/5
Žurnal24 main
Na cesti Domžale–Šentjakob sta trčila romunski avtobus in tovornjak. Prehitevalni pas odprli, kolone še ostajajo.
Fotografije nesreče si lahko ogledate tukaj.

Malce pred sedmo uro sta na štajerski avtocesti na odseku Domžale–Ljubljana trčila romunski avtobus in tovorno vozilo. Odsek ceste je zaradi iztekanja snovi za mazanje zaprt. 

Po do sedaj zbranih podatkih so bila v prometni nesreči na avtocesti Ljubljana -  Maribor na smernem vozišču proti Ljubljani v bližini izvoza Šentjakob udeležena tri vozila, so sporočili s Policiijske postaje Ljubljana.

Voznik osebnega avtomobila je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v bočni del avtobusa, nakar pa je v zadnji del navedenega avtobusa prav tako domnevno zaradi neprilagojene hitrosti trčil voznik tovornega avtomobila. Pri tem je iz tovornega vozila iz naloženih posod iztekla do sedaj neugotovljena količina emulzije, ki naj ne bi bila škodljiva za ljudi.
Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin prometne nesreče.

Zaradi prometne nesreče je bil dalj časa zaprt del avtoceste za smer proti Ljubljani med izvozoma Domžale in Šentjakob. Promet od 9.10 ure poteka po prehitevalnem  pasu smernega vozišča avtoceste Ljubljana - Maribor za smer proti Ljubljani med izvozoma Domžale in Šentjakob. Obvoz je urejen po magistralni cesti Trojane - Ljubljana, so še sporočili s Pu Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.