Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Trčila tovornjak in osebno vozilo

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V Novi Gorici v križišču v Ajševici se je zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena tovornjak in osebno vozilo. Dve osebi poškodovani. Pri Cerknem pa je pred tem voznica oplazila otroka.

Na PU Nova Gorica so za zurnal24.si dejali, da je voznik osebnega vozila v križišču izsilil prednost vozniku tovornega vozila, ki je pripeljal po prednostni cesti. Voznik tovornega vozila je v nesreči utrpel lažje poškodbe, voznik osebnega vozila pa ni bil poškodovan.

Po naših neuradnih podatkih naj bi tovorno vozilo po trčenju obrnilo za več kot 180 stopinj, tako da je zapeljalo s ceste in pristalo v bližini stanovanjske hiše. Prvi del osebnega vozila je bil pri tem popolnoma uničen.

Oplazila otroka
Nekaj minut pred deseto uro pa se je na cesti Cerkno–Čeplez v občini Cerkno zgodila nesreča, v kateri je voznica osebnega vozila oplazila manjšega otroka, ki je z materjo hodil ob cesti.

Pri tem je voznica izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala v obcestni jarek. Na srečo naj ne bi šlo za hujše poškodbe niti pri otroku niti pri voznici, so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.