Slovenija > Črna kronika
628 ogledov

Trčila v avto, ki ga je odneslo na nasprotni pas, kjer je silovito počilo

kidričevo PGD Ptuj
Znane so podrobnosti včerajšnje prometne nesreče na glavni cesti Ptuj - Slovenska Bistrica, v kateri je umrl en človek, več jih je bilo poškodovanih.

Nesreča se je zgodila v križišču, zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. 50-letna voznica je pri vožnji z osebnim avtomobilom skozi križišče regionalne z glavno cesto zapeljala na prednostno cesto, pri čemer ni pustila mimo vseh vozil, ki so vozila po prednostni cesti.

kidričevo | Avtor: PGD Ptuj PGD Ptuj
Zato je s prednjim desnim delom svojega vozila trčila v zadnji desni bočni del osebnega avtomobila, v katerem je 61-letnik vozil iz Ptuja proti Slovenski Bistrici.

Zaradi trčenja je vozilo voznika odbilo in obrnilo na nasprotni vozni pas, pred osebni avto, ki ga je v tistem trenutku iz smeri Slovenske Bistrice pripeljal 44-letni državljan Slovenije.

 

 

 

V silovitem trčenju umrla sovoznica

44-letni voznik je zato s sprednjim čelnim delom silovito trčil v desno bočno stran vozila 61-letnika, kjer je v času nesreče na sprednjem desnem sedežu sedela potnica, 53-letna državljanka Slovenije.

kidričevo | Avtor: PGD Ptuj PGD Ptuj

V nesreči 44 letni voznik osebnega avtomobila ni bil poškodovan, šest potnikov v njegovem vozilu je bilo lažje telesno poškodovanih, prav tako je bila lažje poškodovana povzročiteljica nesreče.

61-letni voznik je bil huje telesno poškodovan, sopotnica v njegovem vozilu pa je umrla na kraju nesreče. 

V nesreči je nastala premoženjska škoda, ki znaša okoli 14.000,00 evrov.

Zoper 50-letno voznico osebnega avtomobila bodo policisti podali kazenska ovadba.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • patriarh 10:37 13.julij 2015.

    Dej zdej pa dost! A mogoče rabte na tem určevem žurnalu lektorja pa vam je nerodn prašat? Al pa vsaj probite članek še enkrat prebrat, preden ga objavite! Težek amaterizem in šlamparija..