Slovenija > Črna kronika
78 ogledov

Trčila v bližini bencinske črpalke

Trčila motorist in osebno vozilo.
1/5
Suzana Kos
V bližini bencinskega servisa v Luciji sta se zaletela osebno vozilo in motorist. Dve osebi sta bili pri tem huje ranjeni.

Prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila in motorista v Luciji se je zgodila v bližini bencinskega servisa, pišejo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Na PU Koper so za zurnal24.si dejali, da je nesrečo povzročil voznik avtomobila z avstrijskimi registrskimi oznakami, in ko je z bencinske črpalke polkrožno obrnil nazaj na glavno cesto (prevozil je polno črto), je izsilil prednost motoristu in njegovemu sopotniku.

Oba sta bila v nesreči huje poškodovana in prepeljana v bolnišnico. Po naših neuradnih podatkih naj bi motor vozil mladoletnik.

Komentarjev 8
  • Leon Stibilj 10:46 12.julij 2012.

    žurnalcek, ti si en cepec, si biu tam mogoce ?? kaj trosiš gluposti paja en !!!!!!

  • 159 22:51 11.julij 2012.

    Prvo kot prvo voznik je star 42 let z katerih 30 let je na motorju (ni imel do zdaj ni ti eno prometno), drugo, je prihajal z semaforja kje je stal, hitrost ni bila visoka, kot tretjo voznik avta je ...prikaži več starejši človek (70-80 let), kateri je prišel na črpalko in sam ni vedo kaj hoče. Tako da prosim za naprej če že "nekaj" pišete ali objavljate naj bo minimum 5% resnici, a ne to kaj ste povlekli iz prsta, ker nimate kaj delat. Lp.

  • bla_blabla 20:17 11.julij 2012.

    zurnalcek daj nehaj...pa ce bi motorist letel 100000 km/h..cez polno crto se ne obraca, kaj avstrijci dobro vejo...ampak ko pridejo preko meje mislijo da so na balkanu in da si lahko vse privoscijo.daj kupi si motor, da bos koncno ...prikaži več nehal sikat...prav pateticen si, ko se vedno oglasas pod takimi novicami in pametujes.