Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Trčila v drog in se prevrnila

NESREČA V MARIBORU
1/3
Bralec Žurnala24
V Mariboru in Ljubljani sta se zgodili dve podobni nesreči. Zjutraj je v Mariboru voznik trčil v semafor in se prevrnil na streho, opoldne pa se je v drog prav tako zaletel Ljubljančan, ki pa je po trku pristal na boku.

Prva nesreča se je zgodila okoli pete ure zjutraj v križišču Ptujske ceste in Ulice heroja Nandeta v Mariboru. Voznik hyundaija coupeja (2. in 3. fotografija) je trčil v kovinski drog semaforja in pristal na strehi.

V nesreči je voznik utrpel le lahke telesne poškodbe, so za zurnal24.si ob tem dejali na PU Maribor.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče na PU Maribor naprošajo morebitne očividce, da se oglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, Maribor ali pokličejo na telefonski številki 02 450 20 30 oziroma 113.

Trk v drog opoldne tudi v Ljubljani

V drog je okoli 12. ure trčil tudi Ljubljančan na Drenikovi cesti v Ljubljani (1. fotografija). Kot nam je sporočil bralec, je slednji zapeljal na klančino, podrl svetilko, ki jo je odbilo čez polovico voznega pasu, in se prevrnil na bok. Tudi v tej nesreči nihče ni bil huje poškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.