Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Trčila v peško in pobegnila

Prehod za pešce Saša Despot
40-letna voznica je včeraj v Ljubljani trčila v peško, ki jo je odbilo kar 18 metrov naprej, navajajo ljubljanski policisti.

Do nesreče je prišlo na Litostrojski cesti v Ljubljani; 40-letna voznica VW Pola je peljala proti Celovški cesti. Na označenem prehodu za pešce je z nezmanjšano hitrostjo trčila v 18-letno peško, ki je pravilno prečkala prehod.

Peško, ki je udarec utrpela v levi bok, je po podatkih ljubljanskih policistov najprej vrglo na pokrov motorja oziroma na vetrobransko steklo, od tam pa jo je odbilo kar okrog 18 metrov naprej, piše v policijskem poročilu. Peška je pri tem poletela preko osebnega avtomobila, ki je v tistem trenutku stalo na Litostrojski cesti.

Voznica osebnega avtomobila je s kraja nesreče pobegnila, ne da bi pomagala ponesrečenki. Ta je utrpela hude telesne poškodbe, z reševalnim vozilom so jo odpeljali v ljubljanski klinični center. Peška je imela očitno vendarle srečo v nesreči, da je hudo nesrečo sploh preživela. Po podatkih policije tudi ni v življenjski nevarnosti.

Komentarjev 7
  • gamarac 19:13 11.september 2014.

    Prosim za izpolnitev kratke anonimne ankete na temo varnost osebnih vozil:ANKETAhttps://www.1ka.si/a/43295Hvala in lep pozdrav

  • d 17:43 11.september 2014.

    Res, to moras biti gnoj od cloveka ... upam, da gre sedet za ene 10 let, lajdra

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:03 11.september 2014.

    skrita agresija vedno pride na plano. zato pa je pomembno da se jo sprošča kontrolirano ko ni nevarnosti. da si daš čez vikend duška in imaš fajn. da pokurš slabo energijo.