Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Trdi, da se je zastrupil

Obtoženega ni bilo na ptujsko okrožno sodišče, saj naj bi se zastrupil. (Foto: N Žurnal24 main
Ptujski Fritzl. Obravnava odpadla. Obtoženega ni bilo.

 “Obdolženec je po moje obstruiral razpravo. Izmišlja si vzroke, tokrat je navedel zdravstvene, in čeprav mu sodni senat ne verjame, je bilo treba opraviti določene poizvedbe, obravnave pa zato danes ni bilo,” Franci Matoz, pooblaščenec oškodovanke, odgovarja na vprašanje, zakaj 62-letnega Ptujčana tokrat na razpisano obravnavo niso pripeljali iz mariborskega pripora.

Na urgenco zaradi zastrupitve
Neuradno smo izvedeli, da naj bi obtoženi povedal, da je zjutraj v zaporu sam nekaj popil, trdil je, da se je z neznano pijačo zastrupil. Zato so ga pazniki tudi odpeljali na zdravniške preglede v mariborsko bolnišnico. Ptujčan je obtožen, da naj bi svojo mladoletno hčer, takrat še učenko zaključnega razreda osnovne šole, posiljeval, ko je zanosila, pa jo je zaprl v hišo. Pozneje je hči tudi rodila njegovega otroka, kar naj bi potrdila DNK-analiza. Sojenje se nadaljuje čez 14 dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.