Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Tri nesreče s hudimi poškodbami

gorenjska avtocesta, nesreca Žurnal24 main
Tri nesreče s hudimi poškodbami in štiri z lažjimi. To je "bilanca" celjskih policistov, ki so poleg tega med minulimi prazniki zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 19 voznikov.

V soboto je na Mariborski cesti v Celju 50-letnik v semaforiziranem križišču pri zeleni luči zapeljal levo na priključek za avtocesto in pri tem izsilil prednost 44-letni voznici osebnega avtomobila, ki je pripeljala iz nasprotne smeri. V trčenju sta se voznica in njena sopotnica lažje telesno poškodovali, voznik pa je utrpel hude telesne poškodbe.

Druga prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v nedeljo na lokalni cesti izven naselja Proseniško. Šestindvajsetletni voznik osebnega avtomobila je vozil po lokalni cesti iz smeri Žepine proti Proseniškemu, izgubil oblast nad vozilom, zapeljal desno izven vozišča, nato nazaj na lokalno cesto in na nasprotno vozišče. Po tem je v tistem trenutku iz nasprotne strani pravilno pripeljala 35-letna voznica osebnega avtomobila. Med voziloma je prišlo do silovitega trčenja, v katerem je bila voznica huje telesno poškodovana, voznik osebnega avtomobila pa je utrpel lažje telesne poškodbe.

Tretja prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami pa se je zgodila včeraj. Osemindvajsetletni voznik motornega kolesa je vozil po Titovi cesti iz smeri centra Radeč proti Jagnjenici, v levem ovinku je zaradi hitrosti izgubil oblast nad vozilom, tako da je najprej zaviral, zatem pa zapeljal na bankino, kjer je izven vozišča trčil v steber vrtne ograje. Pri nesreči se je huje poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.