Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Tri tisoč evrov ponujajo za informacije

Iskana zaradi posilstva Hamburška policija
Nemška policija išče mladoletnika in 21-letnega fanta srbskega porekla, ki naj bi v Hamburgu posilila 14-letno dekle.

Nemško državno tožilstvo je razpisalo nagrado po 1.500 evrov za informacije, ki bi lahko pripomogle k prijetju dveh storilcev kaznivega dejanja srbskega porekla, ki sta 11. februarja napila in poslilila 14-letno dekle. 

Gre za 16-letnega Aleksandra Nikolasa Kampfa in 21-letnega Boška Pavlovića, za katera se domneva, da sta pobegnila v Srbijo. 

Trije osumljeni, dva mladoletna fanta, stara 14 in 16 let ter 15 letno dekle, ki naj bi dogodek posnela z mobilnim telefonom, so zaradi suma spolne zlorabe in poskusa uboja s prizadejanjem težkih telesnih poškodb že v priporu. 

Omamljeno zvabili v stanovanje

Kot poročajo nemški mediji, je žrtev živela v mladinskem domu v Hamburgu. Domnevajo, da je bila v stanovanje, kjer se je zgodilo posilstvo, privedena omamljena in proti svoji volji. 

Mediji poročajo tudi, da so dekle po opravljenem kaznivem dejanju napol golo in poškodovano pustili na prostem, kjer so mimoidoči poklicali pomoč. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 7
  • motorka57 10:42 05.marec 2016.

    ..nimaš pojma o človeku,ki je vse naredu z delom in ne gobcanjem. En mestni drekač,živeč na balkonu,kateri ma večji jezik,kot roke, se ne more primerjat s kmečko pametjo !!!!

  • Avatar Leon
    Leon 08:23 05.marec 2016.

    Misliš Ivana Omana ,kmeta in faroškega spletkarja ? On je marsikaj rekel in naredil v škodo slovenskega naroda . Še dobro ,da so ga dali v naftalin.

  • kapibara 03:49 05.marec 2016.

    Samo vrstni red zamenjaj..