Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Trije gasilci potrebovali zdravniško pomoč

Požar v Domžalah
1/14
Bralec Uroš
Po včerajšnjem požaru, ki ga je gasilo kar 187 gasilcev, so trije potrebovali pomoč zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom.

Včeraj ob 17.47 je na Cesti talcev v Domžalah gorel poslovni objekt, v katerem je imelo sedež več podjetij. Požar je pogasilo 187 gasilcev iz prostovoljnih društev GZ Domžale in PGD Trzina. Zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom je bila trem gasilcem nudena zdravniška pomoč.

"Ogled kraja še poteka, tako da bo jutri kaj več znanega. Sicer lahko tako zahteven ogled traja nekaj dni," nam je pojasnil Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana. Vzrok požara in višino gmotne škode tako pristojne službe še ugotavljajo.

V prvem in drugem nadstropju je bilo skladišče elektro materiala, v kleti pa skladišče odpadnega jedilnega olja, so sporočili iz Centra za obveščanje Republike Slovenije. Zagorelo je pod nadstreškom v prvi etaži, nato pa se je ogenj razširil na drugo etažo, podstrešje in ostrešje, prekrito z električnimi sončnimi celicami, ki so zgorele v celoti, močno pa je poškodoval tudi skladiščne prostore. Pristojni so zaradi močnega dima stanovalcem v bližini svetovali, naj zaprejo okna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.