Slovenija > Črna kronika
1411 ogledov

Trije hudo poškodovani v prometnih nesrečah

Nesreča motorista Daša Purgaj
Motorist trčil v tovornjak.

Najhuje so jo v dvainštiridesetih prometnih nesrečah, ki so jih ta konec tedna obravnavali na območju Policijske uprave Celje, skupili motoristi in kolesarji.

V soboto okoli 13. ure se je nesreča zgodila v Šentjurju. Voznik tovornega vozila je vozil iz smeri industrijske cone Anderburg proti glavni cesti. Ko je pripeljal do križišča Drofenikove ulice z glavno cesto, je zavijal na glavno cesto v smeri Šmarja pri Jelšah in izsilil prednost 76-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je v tistem trenutku pripeljal po prednostni cesti. Motorist je trčil v levi bočni del priklopnega vozila. V trčenju se je hudo poškodoval. 

Nekaj pred polnočjo se je prometna nesreča z udeležbo kolesarja zgodila v Šoštanju. 61-letni kolesar, ki je kolesaril pod vplivom alkohola, je padel sam. Pri padcu se je hudo poškodoval. 

Do hude prometne nesreče je prišlo tudi včeraj izven Velenja. Okoli 14. ure je 47-letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Šoštanja proti Velenju. Izven naselja Velenje je v križišču zavijal levo in zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. V trčenju sta se 61-letni motorist in njegova 35-letna sopotnica hudo poškodovala, voznik avtomobila pa ni utrpel poškodb.

* Fotografija je simbolična. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.