Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Trk in prevračanje usodna za 23-letnico

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V nedeljo dopoldne se je na regionalni cesti od Vrhnike proti Postojni zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo 23-letno dekle. Usoden je bil trk v drevo in prevračanje po nasipu.

Včeraj okoli pol devete ure dopoldan je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči na avtomobilski cesti Ljubljana–Postojna, in sicer na odseku  med Logatcem in Uncem.

"23-letnica iz okolice Postojne je vozila osebni avtomobil znamke Renault Clio iz smeri Vrhnike proti Postojni. Pri kraju Laze je zapeljala desno izven vozišča avtomobilske ceste na kovinsko odbojno ograjo, od tu pa zdrsela po brežini avtomobilske ceste, kjer je vozilo trčilo v drevo, nato pa se je prevračalo po nasipu. Vozilo je po prevračanju obstalo na omenjenem nasipu," je zatrdila Maja Adlešič, tiskovna predstavnica PU Ljubljana, in dodala, da je voznica umrla na kraju nesreče.

Motoristka trčila v drog javne razsvetljave
Včeraj okoli 14.30 pa se je na območju PU Ljubljana, natančneje v Domžalah, zgodila še ena huda prometna nesreča. 38-letnica iz okolice Kamnika je vozila motorno kolo znamke Kawasaki po regionalni cesti iz smeri Trzina proti Viru. Pri vožnji skozi križišče je izgubila oblast nad vozilom, tako da je zapeljala čez dvignjen robnik na pločnik ob robu vozišča, kjer je s sprednjim delom motornega kolesa trčila v drog javne razsvetljave. Po trčenju je 38-letnica padla na pločnik, kjer je tudi obležala. V nesreči je utrpela hude telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.