Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Trk pri Peračici: dva huje poškodovana

Žurnal24 main
Zgodaj zjutraj se je pri viaduktu Peračica zgodila prometna nesreča, dve osebi sta utrpeli hude poškodbe. Domnevni povzročitelj naj bi zbežal s kraja nesreče.

Okoli 5.30 se je na avtocesti pri viaduktu Peračica, v smeri proti Kranju, pripetila prometna nesreča s hudimi in lahkimi telesnimi poškodbami udeležencev. Ker vse okoliščine nesreče niso jasne, policisti prosijo za pomoč morebitnih prič in oseb, ki bi o nesreči karkoli vedele.

Po do zdaj zbranih informacijah naj bi voznik osebnega avtomobila peugeot 206 bele barve (dostavno vozilo – brez zadnjih stranskih šip) trčil v varnostno ograjo, nato pa s kraja nesreče odšel peš. V nesreči sta bili udeleženi še dve osebi, ki sta utrpeli hude telesne poškodbe.

Kot nam je povedal tiskovni predstavnik PU Kranj Leon Keder, sta poškodovani osebi policistom uspeli povedati, da sami nista povzročili nesreče oziroma da je za trk kriv voznik peugeota. Če imate o nesreči več informacij, ki bi utegnile pomagati pri razjasnitvi okoliščin, pokličite 113 ali 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.