Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Trojna smrt: morilec mrtev?

Kot kažejo zadnje informacije, ki curljajo v javnost, se je tragedija zgodila zn Žurnal24 main
Po neuradnih podatkih naj bi tragedijo v Volovniku pri Krškem, v kateri so v hiši umrli trije ljudje, zagrešil eden od pokojnih družinskih članov.

Po dobrih dveh mesecih od dogodka, ki je pretresel Slovenijo, policija še vedno preiskuje, kaj se je zgodilo z družino Zakšek. "Preiskava še poteka, zato vam ne moremo dati novih informacij," je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik.

Po neuradnih podatkih Radia Krka pa naj bi dosedanja preiskava nakazovala, da gre zelo verjetno za dvojni umor in samomor. V hiši sicer znane podjetniške družine so umrli zakonca Stane in Dragica Zakšek ter njun sin Denis, nakar je hišo zajel še požar, ki je trupla močno poškodoval.

Po umoru so v javnosti krožile različne teorije, kaj bi bil lahko motiv smrti Zakškovih, nenavadno pa je bilo, da je le nekaj ur pred tragedijo hčerkin fant prišel predčasno iz tujine in jo odpeljal s seboj. Zvečer tistega dne naj bi v bližini hiše opazili tudi neznanca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.