Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Trupla treh žensk so morda šele začetek

senca Shutterstock
V ZDA so našli tri ženska trupla v plastičnih vrečah in prijeli domnevnega storilca, žrtev pa je verjetno še več.

V predmestju East Clevelanda v ameriški zvezni državi Ohio so preiskovalci našli tri ženska trupla, zavita v plastične vreče. Domnevnega storilca so prijeli, bojijo pa se, da je žrtev še več, je v nedeljo sporočila tamkajšnja policija.

Do grozljivega odkritja je prišlo v petek, potem ko so se sosedje pritožili nad sumljivim vonjem iz bližnje garaže. Tam so nato policisti našli prvo truplo. Ostali dve žrtvi so našli v soboto, eno v zapuščeni hiši in drugo na bližnjem polju.

Spolni prestopnik, ki se zgleduje po na smrt obsojenem serijskem morilcu

Po dogodku so prijeli 35-letnega Micheala Madisona, ki je v registru spolnih prestopnikov. Madisonov "vzornik" naj bi bil po besedah župana East Clevelanda Garyja Nortona serijski morilec Anthony Sowell, ki je bil leta 2011 obsojen na smrt zaradi umora enajstih žensk v Ohiu.

"Opravka imamo s sprevrženo osebo in obstajajo razlogi za sum, da bi lahko bilo žrtev več," je Norton po poročanju televizijske mreže CNN zapisal na svoji spletni strani.

Žrtev za zdaj še niso identificirali, saj so trupla že precej razpadla. Prvo žrtev so našli golo in z znaki poškodb, druge dve sta bili oblečeni, vse pa so temnopolte ženske, ki naj bi umrle v zadnjih desetih dneh.

Komentarjev 1
  • reider 21:19 22.julij 2013.

    Naj mu malce podkurijo,da se mu vžgejo lasje