Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Trupla v bazenu več kot dva dni ni opazil nihče

Bezan Reuters
Oblasti v ameriški zvezni državi Massachusetts poskušajo ugotoviti, zakaj več kot dva dni nihče od kopalcev v bazenu ni opazil trupla 36-letne ženske.

Da bi bile stvari še hujše, ga ni opazil niti zdravstveni inšpektor.

Šestintridesetletna Maria Jospeh je s prijatelji v nedeljo odšla na enega izmed bazenov v Fall River. Spustila se je po toboganu in ko se ni vrnila, so njeni prijatelji mislili, da je enostavno odšla. Njeno truplo so našli v torek, potem ko je skupina najstnikov ponoči vlomila v bazenski kompleks.

Voda je bila le nekoliko motna
Trupla ni opazil niti zdravstveni inšpektor, ki je v torek čez dan pregledal bazen, poroča BBC. "Inšpektor je napisal pozitivno mnenje, čeprav je v svojem poročilu navedel, da je bila voda nekoliko motna," je pojasnil župan mesta Fall River William Flanagan. Dovoljenje za bazen je sicer poteklo že pred pol leta.

Naročili so natančen pregled javnih bazenov, inšpektorja pa so začasno suspendirali. Zakaj je Jospehova, sicer mati petih otrok, umrla, pa bodo pokazali rezultati obdukcije, še piše BBC.

Komentarjev 2
  • Avatar Zala
    Zala 02:18 02.julij 2011.

    Če jo niso pogrešali prijatelji, ne opazili ostali kopalci, se sprašujem kako da doma mož in pet otrok ni opazilo, da mame že dva dni ni domov??? Res žalostno.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:19 01.julij 2011.

    Voda je bila motna zaradi raztopljenega špeha od požiralcev hamburgerjev!