Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Truplo staro več dni

Truplo je ležalo ob jarku avtoceste Maribor–Murska Sobota v smeri Lenarta. Polic
1/4
Žurnal24 main
Ob avtocesti Maribor–Lenart je slovaški državljan opazil moško truplo. Preiskava še poteka.

Policisti PU Maribor so bili v torek okoli 17. ure obveščeni, da ob avtocesti Maribor–Murska Sobota blizu izvoza za Lenart za ograjo ob cesti leži moško truplo. "Slovaški državljan je ob zaustavitvi na odstavnem prostoru v jarku ob cesti opazil moško truplo. Policisti so zavarovali kraj, ogled pa sta opravila tudi državna tožilka in preiskovalni sodnik," je pojasnil tiskovni predstavnik policije Bartolo Lampret.

Obdukcija že opravljena
Po za zdaj znanih podatkih naj bi šlo za okoli 40 let starega tujega državljana. Čeprav ob sebi ni imel osebnih dokumentov, naj bi najdene stvari nakazovale, da je tujec. Neuradno smo izvedeli, da naj bi bilo truplo ob najdbi staro že več dni. Ali je šlo za nasilno ali za naravno smrt, pa še ni znano. Obdukcija je že bila opravljena, policija pa čaka na patološko poročilo, ki bo najverjetneje spisano že v četrtek.

Povezali so se
Policisti so na kraju najdbe trupla opravljali intenzivne preiskave. "Policija se je povezala tudi z organi drugih držav," je še pojasnil Lampret.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.