Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Tržič: ukradel avto in zletel s ceste

Žurnal24 main
Včeraj zvečer se je v okolici Tržiča zgodila prometna nesreča. Kranjčan je zaradi prehitre vožnje zapeljal s ceste in se poškodoval.

Včeraj okoli 23. ure so bili kranjski policisti obveščeni, da se je v Križah pri Tržiču zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Ugotovili so, da je 35-letni Kranjčan z vozilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se ob trčenju telesno poškodoval, zato so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico. Preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled je odklonil.

A najzanimivejši del šele sledi: policisti so namreč v nadaljevanju ugotovili, da je povzročitelj vozil včeraj ukraden osebni avtomobil znamke Seat Leon. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče zaradi povzročitve prometne nesreče in odklonitve preizkusa alkoholiziranosti ter kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo zaradi suma tatvine vozila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.