Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Tudi ženske pijejo, mar ne

Žurnal24 main
V naši predstavi je, da se opiti pred policisti pogosteje znajdejo moški. Ni pa to pravilo, kar potrjuje tudi primer postojnskih policistov.

 

Z opito žensko tudi novomeški policisti; v petek zvečer so posredovali pri kršitvi javnega reda in miru v stanovanjskem bloku. 45-letna opita ženska je razbila vrata enega izmed stanovanj in napadla stanovalko. Tudi po prihodu policije se ni umirila, zato so jo pridržali do streznitve.

Policisti so ponoči posredovali na Rakeku, kjer sta 35-letni domačin in 29-letna Postojnčanka kričala in s tem motila nočni počitek domačinov. Pred prihodom policistov sta se sicer s kraja dogodka že odpeljala, ujeli pa so ju v Postojni.

 

29-letni voznici so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,24 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zato so jo pridržali do streznitve. Oba sta si prislužila še plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Trčil v srno, dobil bo položnico
Postojnski policisti so obravnavali še prometno nesrečo na lokalni cesti Prestranek–Matenja vas, v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Sedemnajstletni motorist je vozil iz smeri Prestranka proti Matenji vasi. Na ravnem delu ceste v klancu navzdol je z njegove leve strani čez vozišče stekla srna, v katero je trčil in padel po tleh. Huje poškodovan je bil odpeljan v klinični center v Ljubljano, kjer je ostal na zdravljenju.

Kljub poškodbi pa ne bo deležen milosti pri policistih; ker je vozil neregistrirano kolo z motorjem, brez čelade in brez vozniškega dovoljenja, bo zoper njega napisan obdolžilni predlog, s poročilom pa bo seznanjeno tudi državno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.