Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Ubil bivšo, nato sodil še sebi

umor samomor Gornja Radgona
1/6
mediaspeed
Pred enim izmed gostinskih lokalov v Gornji Radgoni je popoldne prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Do streljanja naj bi prišlo zaradi ljubosumja.

Po besedah tiskovnega predstavnika PU Murska Sobota Jožefa Prše je do streljanja prišlo ob 16. uri. Tragedija se je zgodila na Kerenčičevi ulici pred lokalom Suzana.

"Kriminalisti sektorja kriminalistične policije so opravili ogled kraja dogodka in zbrali obvestila. Po do zdaj zbranih obvestilih je ugotovljeno, da je 39-letni moški na pločniku pred gostinskim lokalom v Gornji Radgoni s pištolo ustrelil svojo 26-letno bivšo ženo, ki je zaradi strelnih ran na kraju dogodka umrla. Po umoru je z istim orožjem storil samomor," je še sporočil Prša. Več uradnih informacij za zdaj ni znanih.

Po naših informacijah naj bi bil 39-letni D. P. že pred tem večkrat obsojen in zaprt zaradi goljufij in protipravnih poslov. Prav tako se ni odzival na pozive sodišča, za njim pa je bila razpisana tudi tiralica.

umor samomor Gornja Radgona | Avtor: mediaspeed mediaspeed

Vzrok ljubosumje?

Vzrok za streljanje naj bi bilo po prvih predvidevanjih ljubosumje, so poročali na delo.si.

Po neuradnih informacijah naj bi se nekdanja zakonca po skupni pijači sprla, moški pa naj bi nato začel streljati v lokalu. Nekdanja partnerica naj bi zbežala iz lokala, zato je stekel za njo in jo ustrelil na pločniku. Zatem je orožje uperil še vase.

Trije mrtvi v 24 urah

To je sicer že drugo streljanje v zadnjih 24 urah. Kot smo že poročali, je včeraj popoldne 38-letnik na Viču ustrelil 52-letnika in se po dejanju sam predal policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.