Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Ubil moškega in ga pojedel

Ruska policija Reuters
Policija je v ruskem mestu Murmansk aretirala 21-letnega Ivana, ki je k sebi domov zvabil 32-letnega Romana, ga brutalno ubil z nožem in ga pojedel.

Ivan je Romana spoznal prek oglasa na eni izmed spletnih strani za homoseksualce 19. avgusta in ga zvabil na svoj dom. Tam ga je dobesedno zaklal, nato pa je, kot poroča Life News, razkosal njegovo telo in s kamero snemal, kako iz njegovega mesa izdeluje klobase in mesne kroglice.

Policija je kanibalu, ki je kot kuhar delal na črno, prišla na sled po tem, ko je Romanova mati policiji prijavila njegovo izginotje. Policistom je namreč povedala, da se je Roman pogosto sestajal z moškimi, ki jih je spoznal prek spleta. V Ivanovem stanovanju so kasneje policisti našli ostanke človeškega trupla, ker pa še niso znani izsledki preiskave DNK, policija še ne more potrditi, ali gre za Romana. Enaindvajsetletnik je sicer takoj priznal zločin in dejal, da je načrtoval ubiti še najmanj deset ljudi.

Kanibal je sicer sin znanega ruskega podjetnika in lastnika trgovske verige z oblačili. Njegovi starši in mlajši brat so v šoku. Kot so dejali, so sumili, da je Ivan gej, saj ni imel nikoli dekleta, da bi bil kanibal, pa si niso mogli nikoli predstavljati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.