Slovenija > Črna kronika
41 ogledov

Ubil turista, ki je snemal njegovo hčer

V španskem letovišču Sotogrande v Andaluziji je prišlo do incidenta med dvema turistoma. Spor se je tragično končal.

Britanski turist je v letovišču Sotogrande ubil nemškega turista, ki je z iPadom snemal njegovo 8-letno hčerko, medtem ko so v restavraciji čakali na kosilo. 40-letni Britanec Kainth Devinder se je, potem ko je opazil Nemčevo početje, najprej z njim sprl, mu iztrgal tablico iz rok, potem pa ga še nekajkrat močno udaril.

Po pisanju Mirrorja so bili udarci za 43-letnega Sandra Rottmana usodni, saj se Britanec amatersko ukvarja z boksom.

V policijski preiskavi se je sicer izkazalo, da je bil ubiti moški že pred tem obtožen zaradi pedofilije, čakal naj bi na sojenje. Ali je oče 8-letne punčke, ki je opazil, da Nemec snema njegovo hčerko to vedel, ni jasno.

Z mesta dogodka je Britanec pobegnil, vendar ga je policija kmalu prijela in pridržala. Preiskava je še v teku.

Komentarjev 6
  • gabruza 14:10 11.februar 2015.

    Prov, da ga je fentov. Ti pa kot vedno mešaš jabolka in hruške. Najdi si eno zaposlitev, da neboš klobasal takei neumnosti.

  • Papaja Popi 14:08 11.februar 2015.

    Se mu je pač utrgalo in ga je malo preveč spustil skozi roke.Se naredi.Pri nas je nekdo to naredil z enim, ki mu je hčerko otipaval, vendar ga je samo malo udaril in potem ga je leta tožil ...prikaži več za odškodnino.Sicer ne vem, če je odškodnino dobil pa tudi ta hčerka je že odrasla.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:04 11.februar 2015.

    No dobr da zarad snemanja enga ubiješ je vseen mal pretirano. Kaj pa delodajalci k snemajo delavce? A njih boš tud kr ubil al kaj? Sam bi ga mogl pa v zapor dat ker je snemal brez dovoljenja.