Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Uboj 33-letnega moškega, ki so ga našli v Dravi?

(Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Včeraj so v strugi Drave med Sv. Boštjanom in Gortino našli truplo pogrešanega 33-letnega moškega. Policija preiskuje sum nasilne smrti.

Poročali smo že, da so svojci o pogrešanem 33-letnem moškem obvestili v nedeljo zvečer. Na policijo se je obrnil njegov oče, ki je povedal, da se je sin s čolnom po Dravi odpravil že v petek. Policisti so takoj sprožili iskalno oziroma reševalno akcijo, v kateri so sodelovali policisti postaje Dravograd, njihovi kolegi specialne enote policije, policijskih helikopter, gasilci iz Vuhreda s čolnom ter potapljači iz Maribora, Velenja in Celja.

Včeraj okrog 10.20 so v strugi Drave med Sv. Boštjanom in Gortino našli truplo pogrešanega. "Policija intenzivno zbira podatke o smrti 33-letnika. V tem trenutku govorimo o sumljivi smrti moškega," je za Žurnal24.si potrdila Milena Trbulin s celjske policijske uprave. "Včeraj popoldne smo glede tega odvzeli prostost osumljencu, in sicer 46-letnemu domačinu," je dodala Trbulinova.

Okoliščin sumljive smrti v tem trenutku policija ne razkriva. "Jutri čez dan bo zagotovo kaj več znanega," pravijo na policiji.

PREBERITE TUDI:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.